aCompetenta inseamna flexibilitate

Indiferent daca este vorba de biblioteci, arhive sau de depozitele arhivelor, flexibilitatea si eficacitatea sunt punctele noastre forte, pe care se pot baza clientii nostri.

Sistemele de rafturi pentru biblioteca combina individualitate cu profesionalitate la toate nivelurile si impresioneaza prin functionalitate si utilizare practica.

Functionalitate

Este deosebit de interesant de a combina arta, estetica si functionalitatea. Rafturile pentru biblioteca asigura nu doar o cautare rapida si un sistem ordonat, ci reprezinta o componenta esentiala a aspectului interiorului.

Realizarea unei atmosfere placute este astfel punctul de plecare pentru proiectare. Un sistem alcatuit din module, care se potrivesc si gama completa de accesorii, caracterizeaza aceste sisteme.

Accesorii

Vizibilitate optima – pozitionarea politelor pentru reviste in unghiuri diferite asigura o vizualizare optima si pun astfel revistele in cea mai buna lumina.

Politele pot fi utilizate pentru toate inaltimile de rafturi si reflecta individualitate si profesionalism in orice situatie.

  • Polite pentru revistePolite pentru reviste
  • Polite pentru prezentare revistePolite pentru prezentare reviste
  • Polite pentru prezentare reviste suprapusePolite pentru prezentare reviste suprapuse
  • Cutie pentru revisteCutie pentru reviste

Marcajul – un marcaj corespunzator este important in special in biblioteci, deoarece o inscriptionare bine gandita este cel mai bun indrumator.

Tipurile de placute si etichete pentru inscriptionare sunt in functie de fiecare sistem si permit marcajul cu ajutorul etichetelor de hartie.

Placutele in format A4 si A5 pot fi asezate atat vertical cat si orizontal.

  • Tablita pentru marcajTablita pentru marcaj
  • Placuta pentru inscriptionarePlacuta pentru inscriptionare
  • Placuta pentru inscriptionarePlacuta pentru inscriptionare